מתכונים
כריך חלה שניצל קריספי
4 יחידות
חומרים :
4 חלה אישית ״גולדיס״
8 יח חזה עוף דקיקים
4 כוס פרורי לחם
8 כפות שושמום
2 כף פפריקה מעושנת
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
קורט שום גבישי
2 ביצים
1 כף מיונז
1 כף רוטב סויה
2 כוסות שמן עמוק לטיגון
למריחה:
כף חומוס גולדיס
כף מטבוחה גולדיס
2 פרוסות חציל מטוגן שחום
צרור חסה טריה
3 פרוסות עגבניה טריה
את החזה עוף משרים למשך שעתיים במקרר במשרה של ביצים מיונז וסויה.
מצפים בתערובת של פרורי הלחם, שומשום, פפריקה מעושנת, שום גבישי, מלח והפלפל שחור גרוס.
וחוזרים על הליך הציפוי פעמיים לעיבוי הציפוי וקריספיות מקסימלית
מטגנים בשמן ומוציאים לנייר סופג למספר דקות
מרכיבים שכבה אחר שכבה לפי הטעם של חציל, עגבניה, חסה, חומוס מטבוחה ובצל מטוגן וכמובן שניצל קריספי