וואטספ
Goldys גולדיס

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

מתכונים

סיגר בסגנון מרוקאי במילוי בשר עגל

מתכון לכ 10 יחי'
 
חומרים 
- 1.5 קג בשר צלעות טחון (פעם אחת) 
- 2 בצלים בינוניים קצוצים
- 3 שיני שום קצוצות
- 1 פלפל  חריף ירוק טרי קצוץ
- 1 כפית כמון
- 1 כפית כורכום
- 1 כף שטוחה מלח 
- 5 כפות שמן זית 
- צרור כוסברה טריה קצוצה 
- 10 יח עלי סיגר 
- 2 כפית קמח 
- חצי כוס מים
- 4 כוסות שמן קנולה לטיגון
 
אופן הכנה 
 
למילוי:
מחממים במחבת את שמן הזית ומטגנים את הבצל עד להזהבה, מוספים את השום ומטגנים קלות, מוסיפים פלפל חריף. 
מוסיפים את הבשר תוך עירבוב מתמיד כדי שלא יווצרו גושים ומתבלים בכל התבלינים הרשומים מעלה. 
 
מצננים מעט ומוסיפים את הכוסברה הקצוצה לאחר הצינון (כדי לא לקבל מרירות מבישול ייתר של הכוסברה) 
 
את הקמח מערבבים עם המים כדי ליצור ״דבק״ 
 
מניחים במרכז העלה סיג3 כמות של כ 2 כפות גדושות מילוי ובקצה העלה העליון מורחים מעט מ״הדבק״ 
מקפלים בשני צידיו של העלה ומגלגלים תוך הידוק עד לקצה לצורת סיגר ולוחצים מעט להדבקה 
 
מניחים במקרר למשך שעה למיצוי נוזלים והדבקה של הסיגר. 
 
מחממים את השמן במחבת שטוחה ומטגנים את הסיגר מכל צדדיו עד להשחמה. 
 
מומלץ להגיש עם טחינה ירוקה 
 
טיפ! כדי לא לקבל מרירות מבישול ייתר של הכוסברה, נוסיף אותו בסוף הבישול