מתכונים
אצבעות שוקולד פיסטוק
כ 25 יחי'
*המוצרים*
250 גרם שוקולד מריר
250 גרם אבקת נוגט
2 כפות שמן
100 גרם פיסטוק שלם
140 גרם שקדים פרוסים
*אופן ההכנה*
במיקסר עם וו גיטרה נשים את האבקת נוגט יחד עם השמן לערבב בהילוך בינוני
נחמם תנור על 180 מעלות ונשחים את הפיסטוק ואת השקדים פרוסים עד להשחמה קלה
נמיס את השוקולד על האש סיר בתוך סיר {בן מארי}
לאחר שהשוקלד נמס, ניצוק אותו במיקסר על האבקת נוגט ונוסיף את השקדים והפיסטוק הקלויים על השוקולד
לערבב בעדינות
נשטיח על נייר אפיה בתוך מגש נמוך בגובה כ 2 סנטימטר ונכניס למקפיא לכמה שעות עד להקפאה מלאה
לפרוס עם סכין משוננת לצורת אצבעות