וואטספ
Goldys גולדיס

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

מתכונים

מיני קוראסון בסמוק סלמון

מתכון לכ 24 יחי' מיני
 
מתכון לקרואסון: 
 500 גרם קמח
 1 כף שמרים
 2 ביצים
 חצי כוס שמן קנולה
 חצי כוס סוכר
 כוס מים פושרים + עד חצי כוס לפי ספיגת המים בבלילה (תלוי בסוג הקמח)
רבע כפית מלח
 
לסירופ:
חצי כוס מים
חצי כוס סוכר
 2 שקיות סוכר וניל
 1 כף מיץ מלימון טרי 
 
אופן ההכנה
מערבבים את הקמח ושמרים ומוסיפים את הסוכר, ביצים, שמן ומים בהדרגה (לפי הצורך של הבצק). ולשים לכמה דקות.
לאחר קבלת בצק הומוגני מוסיפים מלח ולשים כ 5 דקות.
הבצק צריך להיות חלק וגמיש ומעט דביק.
בעזרת כפות ידיים משומנות  מעגלים את הבצק בקערה, משמנים מעט מלמעלה ובדפנות.
מכסים בשקית ומגבת מעל, ומתפיחים לפחות כחצי שעה בטמפרטורת חדר. 
מורידים נפח בעדינות  ומחלקים את הבצק לשלושה חלקים על משטח מקומח מעט. 
כל כדור מרדדים לעיגול  וחותכים 8 משולשים. (כמו פיצה)
ומגלגלים לקרואסון.
מניחים על נייר אפיה ומתפיחים לעוד 30 דקות.
אחרי התפחה מברישים בביצה עם כפית מים וכפית סוכר.
מכניסים לאפייה ב-190  מעלות בתנור שחומם מראש עד להזהבה.
 
כשהם יפים וזהובים מיד בהוצאה מהתנור מברישים בסירופ. 
 
להכנת הסירופ:
בסיר קטן מחברים את כל החומרים ומביאים לרתיחה כ 5 דקות ומצננים הייטב. 
 
למילוי: 
סלמון מעושן פרוס 
ביצה קשה 
בצל סגול קצוץ 
ממרח שום שמיר 
 
לממרח שום שמיר: 
5 כפות מיונז 
2 שיני שום 
צרור שמיר טרי 
רבע כפית מלח
חצי כפית סוכר 
קורט פלפל שחור טחון 
 
את כל החומרים מערבלים במג׳ימיקס או מוט בלנדר עד לקבלת מרקם אחיד 
 
המלצת הגשה ...
לצד סלט עלי בייבי בוינגרט ומלפפוני קורנישון מיני