מתכונים
פטריות שמפיניון ממולאות בקרם טונה
20 יח פטריות שמפיניון טריות ללא רגל
2 קופסאות טונה בשמן
2 כפות מינז
קורט מלח
קורט פלפל שחור טחון
מיץ מחצי לימון טרי
את הפטריות מניחים בתבנית עם החלק התחתון כלפי מעלה ומתבלים בשמן זית מלח גס ושחור גרוס וצולים בחום של 180 מעלות ל10 דקות בתנור שחומם מראש
את שאר חומרי הועם מעבירים למג׳ימיקס וטוחנים היטב..
לאחר צינון הפטריות מנקזים את הנוזלים שהצטברו מניחים על נייר סופג
ומזלפים מעל בעזרת שק זילוף עם צנטר משונן
בתאבון