וואטספ
Goldys גולדיס

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

מתכונים

תרמיל תאילנדי בכבדי עוף

מתכון ל 8 מנות
 
לעלי הבלינצ׳ס
 
3 ביצים 
2 כפות קמח 
1 כף קורנפלור
חצי כוס שמן קנולה
חצי כוס מים 
1 כפית שטוחה מלח 
 
מערבבים היטב עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים
 
 
במחבת טפלון מחוממת ומרוחה במעט שמן מזליפים שכבה דקה של הבלילה ומניחים על הגז עד ליבוש מלא של העלה 
והופכים על גבי נייר ומצננים את עלי הבלינצ'עס
 
למילוי הכבד
 
500 גרם כבד עוף צלוי חתוך לרצועות דקות 
2 בצלים גדולים פרוסים
3 כפות סילאן
2 כפות טחינה גולמית
קורט מלח גס
קורט פלפל שחור גרוס 
3 כפות שמן זית 
 
8 גבעולי בצל ירוק (לקשירת עלי הבלינצעס)
1 ביצה (למריחה)
 
מטגנים את הבצל בשמן הזית עד להשחמה 
מוספים את הכבדים הסילאן והתבלינים 
ומקפיצים קלות כמה דקות
מורידים מהאש
 
את הבצל ירוק יש להשרות במים חמים לכ30 שניות ולהוציא למים עם קרח להפסקת בישול 
 
במרכז העלה של הבלינצ׳יס מניחים חופן מילוי ״ואוספים״ את העלה לצורת שק וקושרים בעזרת הבצל ירוק 
 
 
מורחים את העלה בביצה ואופים בחום של 180 מעלות למשך 10 דקות לפני ההגשה 
 
המלצת  הגשה:
 
לבזוק סילאן וטחינה גולמית ולפזר מעל אגוזי בונדוק גרוסים