וואטספ
Goldys גולדיס

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

מתכונים

פיצה פוק'צה

לפיצה פוקצ'ה
1/2 קילו קמח
1/2 כוס שמן זית
1.5 כף שמרים יבשים
1 כפית סוכר
1 כף מלח
1.5 כוסות מים
 
אופן ההכנה:
ממיסים את השמרים ב1/2 כוס מים פושרים, מוסיפים סוכר  ומשהים ל-5 דקות לתסיסה
בקערה מערבבים את שאר החומרים ואת השמרים והסוכר המותססים עד לקבלת בצק אחיד
מכסים במגבת ומניחים להתפחה עד להכפלת הנפח.
מכינים פיצות אישיות לעיגולים אחידים ושוליים, מחוררים עם מזלג ןמניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה להתפחה שניה של כ 20 דקות.
מחממים תנור ל 180 מעלות.
אופים את הפיצה פוקצ'ה למחצה, כ 10 דקות אפיה.
 
טופ מספר 1:
 אסאדו:
500 גר' אסאדו ללא עצם, לתבל במלח גס ופלפל שחור
1/2 כוס שמן זית
1 כוס יין אדום
5 שיני שום
2 כפות סוכר
 
אופן ההכנה:
סוגרים את האסאדו במחבת (ללא  שמן) מכל הצדדים
מוסיפים את שאר החומרים ומצמצמים תוך כדי רתיחה
מעבירים לתבנית אפיה ומכסים בניר אפיה
צולים את האסאדו בתנור בחום של 140 מעלות למשך 3 שעות
לאחר האפיה מפרקים את האסאדו 
 
הרכבה:
מוציאים את הפיצה פוקצ'ה האפויה חלקית ויוצקים מעל את האסאדו בנדיבות
בוזקים מעט שמן זית ומחזירים לתנור לסיום האפיה בחום של 200 מעלות למשך כ-15 דקות עד להזהבה
 
טופ מספר 2 :
רגו עוף ופטריות:
500 גר' פרגיות לקוביות קטנות
10 פטירות שמפיניון טריות פרוסות
1 בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום כתוש
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית אורגנו יבש
4 כפות שמן זית
1 כוס מים פושרים
,
אופן ההכנה:
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה
מוסיפים פרגיות ומטגנים יחד,
מוסיפים פיטריותומים ושאר התבלינים עד לבישול מלא ואידוי הנוזלים.
 
הרכבה:
מוציאים את הפיצה פוקצ'ה האפויה חלקית ויוצקים מעל רגו עוף ופיטריות בנדיבות.
מחזירים לתנור לסיום אפיה, כ 15 דקות עד להזהבה.
 
טופ מספר 3:
פיצה אנטיפסטי:
קוביות חציל
רצועות פלפלים צבעוניים
קוביות קישוא
בצל
עגבניות שרי
מסדרים בתבנית אפיה מרופדת בניר אפיה 
מתבלים את הירקות-
מלח, פלפל שחור, שום כתוש, שמן זית וטימין
צולים בתנור על 200 מעלות למשך כ 15 דקות
 
הרכבה:
מסדרים את ירקות האנטיפסטי מעל הפיצה-פוקצ'ה האפויה חלקית
מחזירים לתנוא ואופים יחד כ 10 דקות עד להזהבה