סלמון בחרדל ודבש
חומרים:
1.2 קג פילה סלמון חתוך לשש מנות שוות
3 כפות חרדל דיג׳ון חלק
5 כפות דבש טהור
2 שיני שום כתושות
חצי כפית טימין יבש או ענף טימין טרי
חצי כפית מלח
קורט פלפל שאטה יבשה חריפה
חצי כוס יין לבן
3 כפות שמן זית
100 גרם אגוזי מלך גרוסים
מורחים נייר אפיה בכפית שמן זית ומניחים את מנות הסלמון ברווחים
משאר החומרים מלבד האגוזים יוצרים מרינדה הומוגנית ומורחים כמות נדיבה על כל מנה ומפזרים מעל אגוזים גרוסים.
מחממים תנור לחום של 200 מעלות וצולים למשך 9-11 דקות בלבד
המלצת הגשה ...
על מצע של אורז עם גזר וצימוקים ותלתלי בצל ירוק
*מתכון ל-6 סועדים